Äntligen en överläkare som helt orädd, talar klarspråk om socker.

By on juli 2014

Han har läst och räknat. Han har studerat och får precis som vi inte ihop Livsmedels och jordbruksverkets statistik om att sockerkonsumtionen minskat.  Värdefull information om modifierad stärkelse även kallat High Fructos Corn Syrup. Han ger er en tydlig bild. Lika tydlig som den vi varje dag vill förmedla till er med en massa verktyg om hur man skall kunna leva ett sockerfritt liv. Tore Persson reder ut begreppen om vad som hänt med sockerkonsumtionen och hur allt förändrats.

Han har fått titeln ”Pain in the as” av Livsmedelsverkets förre generaldirektör. Han säger själv att det är den finaste titeln han fått! Detta är en fantastisk föreläsning och tror du inte på Nosugaradded, så har vi här en överläkare med tydlig kritik mot socker och stärkelseindustrin är HELT ointresserad av att avslöja mängden stärkelse vi konsumerar idag!

En föreläsning alla svenskar borde se.

Tusen Tack Tore Persson, du är en hjälte!!

Redaktionen

På NoSugarAdded jobbar vi med att sammanställa information som kan inspirera, motivera och stödja människor som har insett att livet faktiskt kan vara sött nog utan socker :) Vi finns här för att hjälpa dig börja ett nytt liv!

More Posts

"Prenumerera På Nyhetsbrevet"
och FÅ tillgång till 50 frukostar du inte trodde fanns

3 Comments

  1. cathrin Frisemo

    juli 2014 at 10:38

    ”Det vita giftet – socker, vetemjöl och salt” – Den boken kom redan på 1950-talet. Kunskapen har funnits länge men man har valt att bortse från den och klassade det som ”fanatiska hälsomänniskor” som skrev detta. Har man läst fysiologi och hur kroppen fungerar vad gäller näring står man frågande och undrar – vad är problemet? Detta har det väl talats om mig veterligen de senaste i alla fall 30 åren, dvs sedan jag började med träning och att läsa näringslära. Läkare har i bästa fall 2! veckors näringslära på sin dryga 5-åriga utbildning och har i så många år hävdat att kosten inte påverkar sjukdomsförlopp…. Har alltid undrat ( har själv en gedigen bakgrund i fysiologi och näringslära) om de missat alla fysiologilektioner… :-) Så klart ligger det enorma pengaintressen bakom som i alla annat. Och läkemedelsindustrin som tjänar enorma pengar på att vi blir sjuka när vi ofta enkelt kan bota det med mat eller aldrig bli sjuka om vi äter, sover och rör på oss.

  2. Pingback: Äntligen en överläkare som helt orädd, talar klarspråk om socker. | nosugaradded | En o-cool gubbe

  3. Pingback: Äntligen en överläkare som helt orädd, talar klarspråk om socker. | Våga Vara Du